Se vores medlemsblad
             STROFEN
er at fremme kendskabet til viser - primært danske, dernæst skandinaviske - og viser i almindelighed. Visens Venner har sin rod i Sverige. Troubadouren Evert Taube var blandt initiatvitagerne til stiftelsen af "Samhället Visans Vänner" i Stockholm i 1936. Derfra bredte interessen sig til de øvrige nordiske lande. I Danmark blev den første forening stiftet i København i 1953 med digteren Sigfred Pedersen som formand. I hele Norden er der nu over 70 afdelinger, heraf 33 i Danmark. Visens Venner i Kalundborg har pt. ca. 250 medlemmer.

Vi hører til under Visens Venner i Danmark (VVD), som er en paraplyorganisation for foreninger i Danmark, som har tilladelse til at benytte navnet Visens Venner
Foreningens formål
- så derfor  be'r vi igen om, at I, som gerne vil modtage "Strofen" pr. e-mail, sender Jeres e-mail adresse til Anne Juuls e-mail:
annejuul@ka-net.dk
Portoudgifterne er en stor post på budgettet


Viser er mange slags, sørgelige viser - muntre viser - vovede viser - skillingsviser - anekdote viser - revyviser - o.s.v. 
                                                                     
• Vil du have underholdning til en privat fest -
• Har din organisation brug for et skræddersyet arrangement -
• Står du for et arrangement, der trænger til understregning af det eksakte tema -
• Eller har du helt andre ønsker ? -     
    
Vi kan lidt af hvert, og vi kommer og skaber stemning, fest og glæde med viseunderholdning og fællessang. Vi kan f.eks. tilbyde programmer af 20 min. - 60 min. Ring og få en uforpligtende snak om indhold - og pris, som er yderst fornuftig.     
    
Kontakt: Anne Juul på 6110 3560  -   eller send en E-mail.

Booking
Copyright © 2017 by Visens Venner Kalundborg  •      •   E-Mail: visensvennerkalundborg@gmail.com